Levent Priştina: 'Buca Hakettiği Yere Gelecek'

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Levent Piriştina, "Baba ocağım Buca, CHP belediyeciliği ile hakettiği yere gelecek. Buna gönülden inanıyorum" dedi.

Levent Priştina: 'Buca Hakettiği Yere Gelecek'
Eğitim-öğretim hayatlarına Buca'da devam eden üniversiteli gençlerle biraraya gelen Levent Piriştina, önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili önemli noktalara değindi. Genç Piriştina, Buca'ya hizmete hazır olduğunu ifade ederek, "Bu seçim yarışındaki tüm yoldaşlarım, birbirinden farklı donanım ve özelliklere sahiplerdir. Hepimizin ortak hedefi 5 yıldır Bucamız da dalgalanan CHP bayrağını daha ileri noktalara taşımaktır. Bizim ekip olarak hedefimiz Buca'yı ulusal ve uluslararası alanda hak ettiği noktaya getirmek; yeni toplumcu belediyecilik anlayışıyla, hizmetlerin eşit dağıtıldığı daha yaşanabilir bir Buca meydana getirmektir. Üniversiteli dostlarımın şunu bilmesini isterim ki; Buca kültür, sanat ve spor alanında büyük yatırım ve projelerin başkenti olacaktır." dedi.

GENEL BAŞKANIMIZI BAŞBAKAN YAPACAĞIZ
Yerel seçimlerdeki hedeflerinin başarılı sonuçlar ve sonrası hizmet olduğunu ifade eden Levent Piriştina, "Önümüzdeki genel seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da başbakan olarak iktidara taşımak en büyük hedefimizdir. Çağdaş, demokratik bir hukuk devleti için, halkın iktidarı yani, CHP iktidarı gerekmektedir. Bu yüzden ''Gelecek Biziz, Biz Geleceğiz'' diye konuştu.

Kaynak: İHA