Başkan Şimşek'ten Yüzme Havuzu Sözü

Hatay’ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, hayal ettiği 3 projenin kanalizasyon, elektrik hatlarının yeraltına alınması ve yüzme havuzu olduğunu bunlardan 2’sini gerçekleştirdiklerini bir tek yüzme havuzunu yapımının kaldığını onu da en kısa sürede gerçekleştireceklerini açıkladı.

Başkan Şimşek'ten Yüzme Havuzu Sözü
Başkan Şimşek, 2009 yerel seçim öncesi halka verdiği birçok vaatleri yerine getirdiğini belirterek “Bunların bazıları hayat geçti, bazıları da tamamlanmak üzere. 20 yılda yapılamayanları biz 4 yıla sığdırdık. Şu anda Erzin bir şantiye haline geldi. Hayal ettiğimiz 3 projeden kanalizasyon ve elektrik hatlarının yeraltına alınmasını gerçekleştirdik.Yüzme havuzu yapımı kaldı, onu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz" dedi.

Belediye olarak amaçlarının yollar kanalizasyon için kazılmışken, içme su şebekesi ve doğalgazın da bu zaman içerisinde hizmete girmesi olduğunu belirten Şimşek, “Bu işler tamamlandığında bozulan yollarımız daha modern bir şekilde yapılacak. Erzin tam bir modern kent görünümünde olacak. Değerli halkımız önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Meydanı’na kuracağımız dev plazma televizyon ile meclis toplantılarını ve yaptığımız icraatlarımız görebilecekler. 2014 yerel seçimine kadar bitiremediğimiz projelerimizi değerli halkımız takdir gördüğü üzere devam etmek istiyoruz. Bir 5 yıl daha Erzin’imizin çehresi değiştirmeye yetecektir. Bozulan yollarımız ve bitiremediğimiz projelerimiz için halkımızın biraz daha sabırlı olmasını istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA