Ayvalık’ta Hüseyin Toker Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, CHP’den Ayvalık Belediye Başkanlığı’na aday adayı olması beklenilen Hüseyin Toker, seçim için vatandaşları ziyaret etmeye başladı.

Ayvalık’ta Hüseyin Toker Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ayvalık’ın köklü ailelerinden olan ve ilçede uzun süre İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Balıkesir İl Tarım Müdürlüğünde memuriyet hayatını sürdüren Hüseyin Toker’in, mevcut seçim yasası kapsamında önümüzdeki ay görevinden istifa edip, Ayvalık Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adayı olabilmek için gün sayıyor. Bu kapsamda aday adaylığını açıklamadan önce ilçedeki esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürerek Ayvalık için yapmak istediklerini paylaşan Hüseyin Toker’in vatandaşlarla kurduğu sıcak diyalog ise dikkatlerden kaçmıyor. Önceki gün Cunda Taksi Dolmuş Kooperatifini ziyaret eden Toker, dolmuş taksicilerin sorunlarını dinleyerek, uzun süre sohbet etti.

“KALKINMIŞ BİR AYVALIK İNŞA EDECEĞİM”
Ayvalık için dev projelerinin olduğunu vurgulayan Toker, CHP’nin adayı olup, sonrasında da Ayvalık Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilçenin vizyonunu geliştirmek için tüm enerjisini harcayacağını, Ayvalık’ı güler yüzlü insanların yaşadığı ekonomik ve sosyal yönden kalkınmış bir kent haline dönüştürebilmek için tüm gücüyle çalışacağının sözünü verdi.
Kaynak: İHA