Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Çevresinde Yol Çalışmaları

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi çevresinde, eğimin azaltılması ve virajların düzenlenmesi amaçlanan sürdürülen yol çalışmaları sürürken, Endüstri Meslek Lisesi’nin arkasından hastaneye çıkan yol trafiğe kapatıldı.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Çevresinde Yol Çalışmaları
Ulaşım, Dağçeşme Mahallesi Anadolu Öğretmen Lisesi önündeki yoldan sağlanacak.
Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi A Blok ulaşım yolunda; Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ve Garp Linyitleri İşletmesinin ortak çalışmasıyla zemin tesviye ve kavşak genişletme işlemlerine başlandı. Zeminde kullanımı devam eden 12 metre genişliğindeki yolun eğimini azaltmak ve keskin bir viraj olan bölgenin 20 metrelik alanında yapılacak düzenlemeyle rahat bir dönüş sağlanacak. Çalışmalar esnasında halkın can güvenliği için Endüstri Meslek Lisesi arka bölümünden hastaneye çıkan yol, çalışmalar tamamlanıncaya kadar trafiğe kapatılacak. Çalışmalar sırasında hastaneye ulaşım, Dağçeşme Mahallesi Anadolu Öğretmen Lisesi önündeki yoldan sağlanacak.

Konuyla ilgili olarak Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, “Vatandaşlarımızın bu konuya gösterecekleri anlayış ve hassasiyete şimdiden teşekkür eder, bu vesile ile hastanede tedavi amacıyla yatan hastalarımıza acil şifalar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA