Rotary Kulübü, Başkan Yaşar’ı Ziyaret Etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Tandoğan Rotary Kulübü Başkanı Zeynep Kürklü, Guvernör Yardımcısı Selahattin Doğan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Rotary Kulübü, Başkan Yaşar’ı Ziyaret Etti
Kulüp çalışmaları hakkında Yaşar’a bilgi veren heyet, Geleneksel Çocuk Şenliği’nin bu yıl itibariyle Yenimahalle’de yapılmasını istedi.
Tandoğan Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Şenliği’nin yeni adresi belli oldu. Her yıl Lozan Park’ta düzenlenen ve şenlik gelirlerinin ihtiyaç sahibi engellilere, kadınlara ve öğrencilere aktarıldığı doludizgin şenlik, kulübün talebi üzerine Yenimahalle’de yapılacak. Taleplerini dile getiren kulüp yöneticileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Yaşar, “Rotary’nin eğitime, engellilere ve çeşitli ihtiyaç sahiplerine desteği çok büyük. Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halka, ihtiyaç sahiplerine destek veren herkese bizim kapılarımız sonuna kadar açık biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Şenlik gelirleriyle alınan akülü arabalardan bir tanesini de yanlarında getiren kulüp yetkilileri Yaşar’ın makamında, Demetevler’de ikamet eden 55 yaşındaki Yahya Torum’a akülü araba hediye etti. 2000 yılında beyin felci geçirdikten sonra bir daha yürüyemeyen Torun, arabasına heyecanla bindi. Torun, desteklerinden dolayı Yaşar’a ve Rotary Kulübü’ne teşekkür etti.
Kaynak: İHA