Düzce’de Savunma Sanayi Alanındaki Görüşmeler Sürüyor

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce’de gerçekleştirilen savunma sanayi alanında yatırım imkanlarının araştırılması ve yeni projelerin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen toplantının neticesinin alınacağını söyledi.

Düzce’de Savunma Sanayi Alanındaki Görüşmeler Sürüyor
Milletvekili Fevai Arslan Düzce’nin Akçakoca ilçesinde mayıs ayında gerçekleştirilen Düzce’de savunma sanayi alanında yatırım imkanlarının araştırılması ve yeni projelerin geliştirilmesi toplantısı sonrasında oluşan diyalogların devam eteğini belirterek “Toplantıyı düzenlerken biz verimli olacağına inandık ve şu anda verimli olarak devam ediyor. Toplantıya katılan sanayici arkadaşlara soruyorum diyalogların devam ettiğini söylüyorlar. Hazırladıkları doneleri götürüp görüşmeler yapıyorlar. Sanayicilerimiz kendi iş grubuna uyanlar kapasitelerine uyanlar görüşme yapıyor. Netice alacağız” dedi.

Milletvekili Arslan yerli silah ile ilgili olarak ise “Yerli silahın yapımına daha başlanmadı. Bizim yerli tabanca projemiz var. Bu yerli tabanca projesi imalat safhasına dönmek üzere. En kısa zamanda sizinle paylaşacağız” dedi.

Kaynak: İHA