Milletvekili Coşkun, Spor Yatırımlarını Gezdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili ve Spor Komisyonu Üyesi Temel Coşkun, Yalova’ya yeni yapılan 2500 seyirci kapasiteli spor salonu ve 500 kişi kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatlarını inceledi.

Milletvekili Coşkun, Spor Yatırımlarını Gezdi
İnceleme gezisine Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan’ın yanı sıra Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete ve Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez de eşlik etti. Spor salonun ve kapalı yüzme havuzunun Yalova’ya büyük bir değer katacağını belirten Milletvekili Temel Coşkun, ”Yalova’da spor konusunda yapılan yaptırımlar ortadadır. Merkezde yapılan 2500 seyirci kapasiteli spor salonunun büyük kısmı tamamlandı. Gelecek günlerde spor salonunu hizmete açacağız. 500 kişi kapasiteli yarı olimpik kapalı yüzme havuzu inşaatı ise hızlı bir şekilde sürüyor. Öte yandan Çınarcık’taki salonumuz da neredeyse bitti. Altınova’ya ve Çiftlikköy’e de spor salonları kazandıracağız. Bu spor yatırımlarıyla Yalova adını çıkartacağı başarılı sporcular ile duyuracak” dedi.

Coşkun, Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün Yalova’yı Avrupa’da temsil edecek tek kale olduğunu söyledi.

YOSK’a sahip çıkılması ve herkesin destek vermesi gerektiğine vurgu yapan Coşkun, ”Yalova’nın engelsiz aslanları, Yalova’yı Avrupa kupalarında temsil edecek. Bu yüzden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’ne Yalova’da yaşayan herkesin destek vermesi gerekir. YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç’u ve oyuncularını elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA