Şehitkamil Belediyesi’nden İki Köye Sosyal Tesis

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden ve bu kapsamda mahalle ve köy ayrımı yapmaksızın her bölgeye eşit hizmet götüren Şehitkamil Belediyesi, Karadere ve Küllü köylerine yaptığı sosyal tesisle vatandaşların takdirini kazandı.

Şehitkamil Belediyesi’nden İki Köye Sosyal Tesis
Göreve geldiği günden bugüne mahalle köy ayrımı yapılmaksızın 90’ın üzerinde sosyal tesis yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, her ay bir sosyal tesis sözünün üzerine çıkarak bu konuya ne kadar önem verdiğini bir kez daha kanıtladı. Son olarak Karadere ve Küllü köylerine taziye evi ve sosyal tesis açığını kapatan tesis vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

BELDEMİZDE BÜYÜK BİR EKSİKLİK KAPATILDI
Beldelerine çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırıldığını ifade eden bir köy sakini, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu göreve geldiği günden bugüne köyümüze büyük hizmetler yapıldı. Bir taraftan köy yolumuza sıfır asfalt dökülürken, sokaklarımız ise kilitli taşlarla döşendi. Son olarak ise Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, köyümüze sosyal tesis sözü vermişti. Kısa bir süre içerisinde sosyal tesisimizin yapımı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde hizmet verecek. Tesisimizi hem taziye evi olarak hem de bir misafirhane olarak kullana bileceğiz. Köyümüze bu anlamda yardımcı olan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

KÜLLÜ KÖYÜNE SOSYAL TESİS İNŞAATI BAŞLANDI
Öte yandan, Küllü Köyü’ne de hizmet götüren Şehitkamil Belediyesi, kendi mimarları tarafından çizilen projesiyle modern tesis için inşaat çalışmalarına başlandı. Hızlı bir şekilde yapımına başlanılan sosyal tesisin bu yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Köylerinin sosyal tesis ihtiyacını gideren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, köylerine de hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA