Gümüşhane'ye Yapılacak Spor Yatırımları

GÜMÜŞHANE - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, ülkenin ekonomisinin ve refahının artmasına paralel olarak Gümüşhane'nin de onlarca yıldır beklediği tüm yatırımları hayata geçirdiklerini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında yatırım programına alınan yüzme havuzunun uzun uğraşlar sonucunda, arazi sorunları da dahil tüm işlemlerinin tamamlandığını ve 25 Eylül'de ihaleye çıkacağını belirtti.

Kent merkezinde yapımına başlanacak Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksinin ihalesi için de ödeneğinin hazır olduğunu ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Ülkemizin ekonomisinin ve refahının artmasına paralel olarak Gümüşhane'nin de onlarca yıldır beklediği tüm yatırımlara kavuşması için hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Başbakan Erdoğan'a, Gümüşhane'nin spor yatırımları ve sportif altyapısının gelişmesi için tüm taleplerimizi olumlu karşılayan ve bizzat ilimizi ziyaret ederek taleplerimizi yerinde inceleyen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca arazi stoku yaratmamızda ve arazi problemlerinin çözümünde yoğun çaba ve mesai harcayan Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda'ya teşekkür ederim."

Kaynak: AA