Sarıkamış'ta İlçe İdare Şube Başkanları Toplandı

Sarıkamış'ta ilçe idare şube başkanları toplantısı yapıldı.

Kaymakam Muhammed Gürbüz, Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ı daha iyi noktalara getirmek için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Daha sonra kurum müdürlerinin istek ve önerilerini dinleyen Gürbüz, "Bunları derleyip toparlayıp bütün sıkıntılarımızın, beklentilerimizin bir envanterini oluşturacağız. İl bütçesi, bakanlıklar bütçesi dahilinde bunların çözülmesi için çeşitli girişimlerimiz olacak. Sarıkamış için yapılması gereken ne iş varsa imkanları sonuna kadar zorlayarak yapacağımıza emin olun" dedi.

9'uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu da her şeyin bir planı programı olduğunu ifade ederek, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen kaymakam Gürbüz'e teşekkür etti.

Sarıkamış'ın ecdadın kanıyla sulanmış mübarek toprakların olduğu bir yer olduğunu dile getiren Özoğlu, "Bu kadar şehidin şühedanın olduğu bir yerde, buraya atananlarda burayı layık olduğu yere getirmek için mutlaka gayret göstermeliler" diye konuştu.

Kaynak: AA