Milletvekili Özbek'in Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, "Çocuklarımızın, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur." dedi.

Milletvekili Özbek'in Yeni Eğitim Yılı Mesajı
Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 16 Eylül'de başlayacak 2013-2014 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, herkesin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladığını belirtti.

Çağın en önemli kurumlarından birinin eğitim olduğuna vurgu yapan Miletvekili Özbek, ''Çocuklarımızın, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yeri olan İlköğretim, devamı gelecek uzun bir yolun başlangıcıdır. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan kutsal bir meslektir. Eğitimin zorlu ve önemli sürecinde fedakarlık gösteren öğretmenlerimizin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum." dedi.

16 Eylül pazartesi günü başlayacak olan 2013-2014 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere bütün topluma hayırlı olmasını dileklerini ileten Milletvekili Özbek,"İlköğretim haftası nedeniyle, çocuklarımızdan hiçbir fedakârlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Kaynak: İHA