Bozüyük Belediyesi’nde Kadro Sevinci

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi bünyesinde görev yapan 26 sözleşmeli personel kadro sevinci yaşadı.

Bozüyük Belediyesi’nde Kadro Sevinci
Bozüyük Belediyesi Başkanlık Makamında düzenlenen tören ile sözleşmeli personeller memur kadrosuna geçti. Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nin makamında, başkan yardımcıları ve kadro almaya hak kazanan belediye personelinin katıldığı bir tören düzenlendi.

Törende kadroya geçen tüm personeli tebrik eden Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı “Belediyemiz bünyesinde sözleşmeli personel olarak çalışan arkadaşlarımızın kadroya geçişleriyle ilgili olarak bir araya geldik. Sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda AK Parti hükümetinin gayreti ve yoğun çalışması sürüyordu. Bu çalışmanın meyvesini bugün sizler kadronuzu alarak topluyorsunuz. Bizler de buna vesile olmanın sevincini yaşıyoruz. Kadroya geçen arkadaşlarımıza hayırlı olsun. İnşallah güzel bir gelecek ve çalışma ortamı bizleri bekliyor. Bildiğiniz gibi belediyecilik gönül ve sevgi işidir. Bozüyük’e hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Siz çalışma arkadaşlarımdan Bozüyük’ümüz için daha fazla fedakârlık ve özverili çalışma bekliyorum” dedi.

Bozüyük Belediyesi’nde sözleşmeli olarak çalışan ve bir kısmı 14 yıldır kadro bekleyen 26 teknik ve idari personel kadroya geçmelerinde katkısı bulunan Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA