Konser Salonu’nun Adı Belirleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Klasik Müzik Konser Salonu’na isim verilmesi için anket çalışması başlatıyor.

Konser Salonu’nun Adı Belirleniyor
16 Eylül Pazartesi, 10.00’da başlayacak anket çalışmasında, vatandaşların önerileri ile belirlenen 9 isim oylanacak.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eylül ayı içerisinde açılışı gerçekleştirilecek Klasik Müzik Konser Salonu’na isim verilmesi ile ilgili twitter hesabı üzerinden anket çalışması başlatmıştı. Vatandaşlar tarafından önerilen isimlerin belirlenmesinin ardından, Büyükşehir Belediye resmi internet sayfası üzerinden bir anket çalışması daha başlıyor. Daha önce şehir içi raylı sistemin adını ADARAY, sanat galerisinin adını da Sakarya Sanat Galerisi olarak belirleyen Sakaryalılar, Klasik Müzik Konser Salonu’na da adını verecek. Vatandaşlar, Klasik Müzik Konser Salonu için belirlenen 9 seçenek üzerinden tercih yapabilecekken, diğer seçeneği ile kendi alternatiflerini de oylamaya dahil edebilecek. Sakarya’nın sembol değerlerinin yanı sıra sanat ve müzik alanında önemli isimlerinin yer alacağı anket çalışması; 16 Eylül Pazartesi, saat 10.00’da başlayacak.

Gerçekleştirilecek ankette yer alacak seçenekler ise şöyle; “Ziya Taşkent Konser Salonu, Ada Konser Salonu, Çark Konser Salonu, Sakarya Konser Salonu, Donatım Konser Salonu, Adapazarı Konser Salonu, Gaffar Okkan Konser Salonu, Neşet Ertaş Konser Salonu, Mehmet Akif Konser Salonu ve diğer.”
Kaynak: İHA