Avea, Sağlık Sektöründeki Mobil Çözümlerini "Digital Health Summit 2013"te Sunacak

İSTANBUL - Avea, "Mobil Sağlık Çözümleri"nin sağlık sektöründe yaratacağı katma değeri, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Digital Health Summit 2013"te ele alacak.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea, sağlık sektörüne yönelik vizyonunu, geliştirdiği "Mobil Çözümler"i ve sağlık kuruluşlarıyla hayata geçirdiği projelerin sektördeki yeri ve önemini, bu yıl ikincisi Maslak Sheraton Hotel'de 18-19 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan "Digital Health Summit 2013" toplantısında sunacak.

Avea, sağlık sektörüne yön verenleri ve dijital sağlığın tüm paydaşlarını kapsayan dijital kanalların sağlık sektörüne entegrasyonu ve kullanımıyla ilgili soruların cevaplandığı, deneyimlerin ve gelecek vizyonunun paylaşıldığı otuza yakın oturum ve 40'ın üzerinde konuşmacısıyla Digital Health Summit 2013'ün Altın sponsoru.

Ayrıca Avea'nın "Her işin başı sağlık" yaklaşımıyla Acıbadem ve Eczacıbaşı gibi sağlık kuruluşlarıyla hayata geçirdiği önemli projeleri ve Mobil Tahlil Projesi ile Uzaktan Kronik Hastalık Takibi gibi birbirinden farklı ve özel projeleri bulunuyor.

Digital Health Summit 2013'e, sağlık hizmeti veren kurumlar, ilaç şirketleri, geri ödeme kurumları, sağlık bilişimi alanında faaliyet gösteren firmalar, sağlık çalışanları, akademisyenler, hastalar ve hasta dernekleri katılacak.

Zirvede, dijital uygulamaların ilaç ve sağlık sektörüne pazarlama alanında sağladığı kolaylıklar, sektörün başarı hikâyeleri, konunun hukuksal boyutu ve kamunun yaklaşımını da içeren çeşitli paneller, interaktif oturumlar ile sağlık sektörünün her türlü dijital yaklaşımı tartışılacak.

Kaynak: AA