Milletvekili Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı

TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ramazan bayramının Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olması diledi.

Milletvekili Şahin’den Ramazan Bayramı Mesajı
Mesajında bayramların kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliği tazeleme günleri olduğuna dikkat çeken Milletvekili Şahin, “Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayram’ına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İnsanlar, arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri olduğuna değinen Milletvekili Hüseyin Şahin, şöyle devam etti:
“Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarındandır. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim, sevinçte de kederde de onlarla birlikte olduğumuzu gösterelim. Bu düşüncelerle; hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA