Çiğli'de Ramazan Eğlencelerine Havva Karakaş’lı Final

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen nostalji ramazan etkinlikleri, Çiğlililerin de yoğun ilgi gösterdiği muhteşem final gecesiyle sona erdi.

Çiğli'de Ramazan Eğlencelerine Havva Karakaş’lı Final
Final gecesinde balkan müziğinin sevilen ismi Havva Karakaş, türküleriyle Şükran Çelik ile sanat müziğinin güçlü sesi Meltem Macit, müzikseverlere müzik dolu bir gece yaşattı.
Çiğli Belediyesi tarafından bir aydır çeşitli etkinliklerle, farklı mahallelerde düzenlenen nostalji ramazan etkinlikleri, çeşitli gösteriler ve konserlerin yapıldığı final gecesiyle sona erdi. Çiğli Kasaplar Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Balkan Müziğinin güçlü yorumcusu Havva Karakaş verdiği konserle Balkan rüzgarı estirdi. Makedon göçmenlerinin yoğunlukta olduğu vatandaşlar bol bol halay çektiler ve Balkan ezgilerine eşlik ettiler. Gecede ayrıca sevilen türkücü Şükran Çelik seslendirdiği ezgilerle büyük alkış aldı. Ardından sonra sahne alan Meltem Macit de Türk sanat müziğinden hareketli şarkılarla Çiğlilere eşsiz bir konser verdi. Gecenin sürprizi ise heyecanla izlenen havai fişek gösterisi oldu. İllüzyonist İbrahim Oral da renkli gösterileriyle geceye renk kattı.
Kaynak: İHA