Eşinin Kardeşi İle Kayıplara Karıştı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 4 yıllık evli kadının, 3 yaşındaki ikiz oğullarını da alarak eşinin kardeşiyle kaçtığı iddia edildi.

Eşinin Kardeşi İle Kayıplara Karıştı
Savcılığa başvuran koca, kardeşinin 6 aydır psikolojik sorunlar yaşadığını iddia ederek, "Eşimi ve çocuklarımı korkutup kaçırmış olabilir. Hayatlarından endişe ediyorum" dedi.

Döşemealtı İlçesi'nde 16 Ağustos gecesi 4 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi T.N.A. (26) hayvancılık ve tarımla uğraşan eşi H.A.'ın (29) evde olmadığı sırada, 3 yaşındaki ikizlerini de alarak kayınbiraderi S.A. (24) ile kaçtı

KARDEŞİMİN RAPORU VAR
Eve döndüğünde durumu farkeden H.A, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Özel bir şirkette çalışan kardeşinin 6 ay önce sinir krizleri geçirdiğini, hastanede bir hafta tedavi gördükten sonra taburcu edildiğini iddia eden eş H.A., "Kardeşim raporlu olduğu için çalışmıyordu. Alt katta annem ve iki erkek kardeşimle birlikte kalıyordu. Psikiyatri ilaçları kullanıyordu. Sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorduk" dedi.

ZORLA KAÇIRMIŞ OLABİLİR
Eşi ve çocuklarının korkutularak kaçırılmış olabileceğini ileri süren H.A., "Bugüne kadar eşimin bir yanlışını görmedim. Kardeşim ve eşim arasındaki bir ilişkiden ise hiç şüphelenmedim. Halen böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Kardeşim, eşimi ve çocuklarımı korkutarak kaçırmış olabilir. Hayatlarından endişe ediyorum" diye konuştu.

İkili ve yanlarındaki ikizlerin bulunabilmesi için soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA