Atay; “Ak Parti Ben Değil, Biz Diyecek”

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, “AK Parti teşkilatları bundan sonra ben değil, biz diyecek” dedi.

Atay; “Ak Parti Ben Değil, Biz Diyecek”
AK Parti Aydın 53. İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Aydın Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, A. Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti İL Başkanı Sadık Atay, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılışında AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti’nin 12’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan sinevizyon gösterisi izletildi. Büyün beğeni toplayan sunumun ardından kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Mısır ve Suriye’de yaşananlara tepki gösterdi. Mısır ve Suriye’de şehit olan Müslümanları Rabia selamıyla anan Atay, AK Parti’nin geçen 12 yıl içerisinde Türkiye’de önemli işlere imza attığını belirterek, “Sayın Başbakanımız; ‘Selçuklu döneminde, Osmanlı döneminde ve cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar gelen tüm meseleleri özümseyerek, gerekeni yapmak için mücadele ediyoruz’ diyor. Sayın Başbakanımız bunun için AK Parti’ye üç tane hedef belirledi. Birincisi cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümü olan 2023’te dünyada lider ülke olmak. İkinci hedefimiz İstanbul’un fethinin 600’üncü yıl dönümü olan 2053’te bir çağın kapanıp yeni bir çağın açıldığı tarihi olayın yıl dönümünde Türkiye’yi layık olduğu yere getirmek. Üçüncü hedefimiz Alparslan’ın 1071’de Türklere Anadolu’nun kapılarını açmasının 1000’inci yıl dönümü olan 2071 yılında yeni nesillerimizi ve gençlerimizi hazırlayarak Türkiye’yi dünyanın lider ülkesi yapmaktır” diye konuştu.

AK Parti olarak 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimleri çok önemsediklerinin altını çizen Atay, “Türkiye’de 30 tane büyükşehir var. Aydın’da bunlardan bir tanesi. Sadece bu 30 büyükşehire baktığımız zaman bu 30 büyükşehrin seçmen sayısı Türkiye’deki seçmenlerin yüzde 76’sına tekabül ediyor. Biz bu rakamı görmezden gelemeyiz. AK Parti Aydın İl Teşkilatı olarak bu gerçeği görmezden gelme şansımız yok. Önümüzde hayati bir seçim var. Sayın Başbakanımızın dediği gibi; Mart 2014 seçimlerinde AK Parti tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da da ben demeyecek, biz diyecek. Bizim sloganımız bundan sonra budur. AK Parti teşkilatları bundan sonra ben değil, biz diyecek. Yanımızdaki arkadaşımızın bizden daha iyi yapacağına inandığımız anda onu işaret ederek bu seçimleri kazanabiliriz. Bu tevazu ve bu kararlılık içerisinde seçimlere gidersek inanın iyi bir neticeyle hep beraber bu seçimi göğüsleriz. Ben deme hatasına düşersek, sonuçları ağır olur. Kaybeden AK Parti olmaz, kaybeden Aydın olur. Kaybeden torunlarımız olur, geleceğimiz olur. Böyle bir vebal altında bu hassasiyeti unutmamız gerekir” diye konuştu.

Kaynak: İHA