Avea, Samsung Galaxy S4'ün Yeni Modellerini Satışa Sunuyor

İSTANBUL - Avea, Samsung'un en çok tercih edilen akıllı telefon modeli Samsung GALAXY S4 serisinin yeni ürünleri Mini, Zoom ve Active'i tarifeye ek ayda 1 lira, 9 lira ve 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea, Samsung Galaxy S4 serisinin en yeni modelleri Mini, Zoom ve Active için çok özel teklifler hazırlayarak, teknolojinin en son trend ve cihazlarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung GALAXY S4'ün güçlü ve kompakt versiyonu olan GALAXY S4 Mini'yi tarifeye ek ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla Avea İletişim Merkezleri'nde satışa sunan Avea, Zoom ve Active için de uygun ve özel seçenekler hazırladı.

Yeni Galaxy S4 modellerinin avantajlı fiyatlarla yine Avea'da Samsung GALAXY S4 Mini, Zoom ve Active modelleri, Avea'nın sade, ekonomik ve çeşitliliği bir arada sunarak müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç paketleri eşliğinde, 24-36 ay taahhütlü olmak üzere farklı ödeme seçenekleriyle müşterilerle buluşturuluyor. Kullanıcılar Avea Müzik paketini 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek ve Samsung GALAXY S4 Mini, Zoom ve Active'e ilk 3 ay 250 MB internet hediyeli tarifeye ek ödeme seçeneğinin yanı sıra internet paketli teklifleri ve her şey dahil 1000 dakika+1000 SMS+4GB internet veya 500 dk+500 SMS+1 GB internet olmak üzere 4 farklı teklifle sahip olabilecek.

Kaynak: AA