Bakan Yardımcısı Baş'ın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

İSTANBUL - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş'ın babası Salih Zeki Baş son yolculuğuna uğurlandı.

Esenler Üçyüzlü Çeşme Camisi'nde Cuma namazının ardından kılınanan cenaze namazıyla Bakan Yardımcısı Baş'ın babası Salih Zeki Baş son yolculuğuna uğurlandı. Bakan Yardımcısı Yahya Baş ve kardeşi Şaban Baş, namazdan önce taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazına İstanbul milletvekilleri Hüseyin Bürge ve Nurettin Nebati, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Basıl İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, siyasi partilerin temsilcileri, ilçe emniyet müdürleri, belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye katılamayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Türk Hava yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ve bazı sivil toplum kuruluşları çelenk gönderdi.

Salih Zeki Baş'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Güngören Köyiçi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA