Askon’dan Adaso’ya 'hayırlı Olsun' Ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Askon’dan Adaso’ya 'hayırlı Olsun' Ziyaret
ADASO’yu ziyarette konuşan ASKON Şube Başkanı Recep Çalışkan, Zeki Kıvanç başkanlığındaki yönetim kurulunun, Adana Sanayi Odası ile kent ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, göreve seçilmelerinden dolayı kutladı ve başarılar diledi. Adana’dan Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşları listesinde yer alan firmaların sayısını yeterli görmediklerini ifade eden Çalışkan, “Sanayici desteklenirse büyür. Önümüzdeki süreçte, yapılacak çalışmalarla İSO tablosunun daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

ADASO Başkanı Zeki Kıvanç da, ASKON yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kentte yatırım, üretim ve istihdamın artması için çaba göstereceklerini vurgulayan Kıvanç, “Kentin tüm dinamikleri ile elbirliği, güçbirliği içerisinde hareket ederek, yatırım ortamı için sinerji yaratmayı, bu sinerji ile Adana sanayisinin daha da gelişmesini hedeflemekteyiz” diye konuştu.

Ziyarette, ASKON Adana Şube Başkan Yardımcısı ADASO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İmam Gazali Hıradağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sütcü, ASKON Şube Yönetim Kurulu üyeleri Bekir Aydemir, Osman Kaya, Atilla Yağmur, Kurtuluş Yengül, Mehmet Erbaş, İlker Medeni, Zeki Kızılkaya, Abdulvahap Delibaş, İsa Tunçöz hazır bulundu.
Kaynak: İHA