AK Partinin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü

KASTAMONU - AK Partinin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla partinin Kastamonu il başkanlığı tarafından kokteyl verildi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, AK Partinin 12 yıllık dönemde olağanüstü başarılara imza attığını söyledi.

Bu başarıların yolunun milletin güveninden geçtiğini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:

"Milletin güveni olmasaydı ne duble yollarımız olurdu, ne de sağlıktaki dönüşüm olurdu. 12 yıl önceki Türkiye'yi biliyoruz. Şimdi 2023 hedefimiz var. Kastamonu'da da büyük işler başarıldı. Son başarı, 50 yıldır beklediğimiz havalimanıydı. Bu başarı kuruluşundan beri partiye gönül veren ve alın teri döken herkese aittir. Hepsine çok teşekkür ederim."

AK Parti İl Başkanı Metin Çelik de partinin yaptığı hizmetlerin önümüzdeki dönemde de aralıksız olarak devam edeceğini vurgulayarak, yapılan hizmetlerden ziyade önemli olan şeyin, milletin gönlüne yol yapmak olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından partinin kuruluş yıl dönümü anısına pasta kesildi.

Kokteyle, partinin Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Özbay, Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve diğer partililer katıldı.

Kaynak: AA