Trabzon’un Yerel Seçim Anketi Yapılıyor

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde MAK Danışmanlık firması tarafından yapılan Yerel Seçim Anketinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop’un isminin ön planda çıktığı belirtildi.

Ankara merkezli Türkiye’nin önemli danışmanlık firmalarından MAK Danışmanlık Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde 30 mahallede bin 680 kişi üzerinde yerel seçim anketi yaptı. Yapılan anketle ilgili bilgi veren MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat “Karadeniz’in tümünde özellikle Büyükşehir olması nedeniyle Trabzon ve ilçelerinde ayrıntılı bir araştırma yapılmıştır. Yapılan bu araştırmaların geniş ayrıntıları bir hafta içerisinde basına açıklanacaktır” dedi.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde isimi büyük oranda yer alan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop ise, yaptığı çalışmaların olumlu sonuç vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Selvitop “Biz Şalpazarı’da aday adayı değil, aday gibi çalıştık. İlçemizin mahallelerinde, köylerinde, yaylalardaki obalarda tutmadık nasırlı el bırakmamaya çalışıyoruz. Fındık bahçesinde üreticiyle, yaylalarda çobanlarla, pazarda esnafla, camide cemaatle, horonda el ele kol kola ilçemizde AK günlerin zaferle sonuçlanacağı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm halkımızın ortak paydası yeni bir yüz, yeni bir vizyon olmasıdır. Bu nedenle bizlerde çalışmalarımızın sonuç verip halkın teveccühünü kazanmışsak ne mutlu bize” diye konuştu

AK Parti İlçe Teşkilatıyla uyum içerisinde olduklarını da kaydeden Selvitop “Halkımız anket sonuçlarına göre bizi tercih ediyorsa teşkilatımızın da buna olumsuz bakacağını düşünmüyorum. Zaten bizler ilçe teşkilatımızla istişareli bir düzen içerisindeyiz. Temennimiz el ele kol kola ekip çalışmasıyla ilçemizde AK Parti’yi zafere taşıyacağız” şeklinde konuştu

Kaynak: İHA