Chp'li Belediye Başkanının İş Adamına Omuz Attığı İddiası

Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, iş adamı ve geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Doğan Tugay'a katıldıkları bir cenaze töreninde omuz attığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

Chp'li Belediye Başkanının İş Adamına Omuz Attığı İddiası
Marmaris'in CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar, ve iş adamı Doğan Tugay turizmci Ahmet Özkal'ın cenazesine katılmış ve burada Belediye Başkanı Ali Acar'ın Tugay'a omuz attığı iddia edilmişti. CHP Marmaris İlçe teşkilatında bugün bir basın açıklaması yapan Acar, cenaze defni sırasında Doğan Tugay'ın omzuna dokunduğunu ve "Neden selamımı almıyorsun" dediğini söyledi.

Acar, daha sonra Tugay'ın yanına gelerek ağzına dokunduğunu ve bunun üzerine Tugay'ın korumalarının Acar'ın ağzına yumruk attığını iddia etti. Acar, "Omzuma birisi dokundu ve selamı neden almıyorsun diyerek ağız kısmımı işaret etti. İşaretle birlikte yumruk yedim ve yere düştüm" dedi.

Öte yandan basın açıklamasına CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, CHP Eski Milletvekili Fevzi Topuz ve Ali Arslan da katıldı.

Toplantıya katılan milletvekilleri yaşanılan olayı kınadıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA