Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker Antalya'da
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Valilik özel defterini imzalayan Eker’e Döşemealtı el dokuması kilim hediye eden Öztürk, EXPO çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.
Eker de Antalya'nın tarihi ve doğal güzellikleri ile sadece turizmin merkezi olmadığını, önemli bir tarım kenti olduğunu söyledi.
EXPO Konseyi için Antalya’da olduğunu hatırlatan Eker, çalışmalarına destek olabilecek turizm temsilcileri ile bir toplantı yapacaklarını kaydetti.
Antalya Valiliğine atanan Sebahattin Öztürk’e de bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Eker, kentte gün boyu EXPO ve tarımdaki gelişmeleri içeren ziyaretler yapacaklarını sözlerine ekledi.
Bakan, valilik ziyaretinin ardından Manavgat ilçesindeki Rani Çiftliğini ziyaret edecek.
