Sanko Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Ak Parti Sakarya Kadın Kolları Aylık Olağan Toplantısına Katıldı

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı ve ilçe kadın kolları başkanları Hendek’te toplandı.

Sanko Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Ak Parti Sakarya Kadın Kolları Aylık Olağan Toplantısına Katıldı
Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri olan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da katıldı.

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ilçe kadın kolları başkanları aylık ilçe toplantılarını Hendek’te gerçekleştirdi. Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, misafiri SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri olarak Hendek’te bulunan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, bayanları selamlayarak bir konuşma yaptı. Konukoğlu konuşmasında, “Hendek’in Hemşehrisi olarak, sık sık Hendek’e gelip Başkan Ali İnci’yi ziyaret ediyorum. Burada yatırım yaptık devrettik fakat buradan da kopamadık. Gönlümüz yine Hendek’tedir. Bizim ana hedefimiz kendimize yararımız olduğu gibi etrafımıza da yararımız olmasıdır. Biz yapraksız ağacı sevmiyoruz. Diyoruz ki ağacın yaprağı olsun ama kışın da dökmesin. Hem çiçek açsın, hem meyve versin hem de etrafına faydalı olsun. SANKO Holding bu düşünce ile çalışmaya devam ediyor. Ülkemiz için yararlı olacak her türlü şeyin yanındayız“ dedi.

Toplantı sonrası bayanlar Bayraktepe’yi gezerek ev ziyareti yaptılar.
Kaynak: İHA