Vali Güvençer, Fethiye'yi Gezdi

MUĞLA - Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliğinden Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye'yi ziyaret etti.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı makamında ziyaret eden Güvençer, daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda ilçedeki daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle tanıştı.Vali Güvençer, burada yaptığı konuşmada, Muğla'da göreve başladığı hafta sivil aracıyla Fethiye'ye gelerek keşif gezisi yaptığını söyledi.

Fethiye ziyaretinde ilçenin kendisine çok sıcak geldiğine işaret eden Güvençer, "Fethiye'ye güç ve cesaret almaya geldim. Kardeşlik havasında, uyum, mutluluk ve kararlılık varsa çalışanlardan başlayarak her bir Fethiyeli'nin bunda katkısı vardır. Herkes, Fethiye için sahip olduğu potansiyelden ve güçten yararlanmalı" dedi.

Güvençer, ilçenin kalkınmasında özellikle yönetici kademesindeki yetkililerin üzerine büyük görev düştüğünü dile getirdi.

Fethiye Kaymakamı Çalık ise ilçenin sosyo ekonomik durumu ve turizm değerleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra Vali Güvençer ve beraberindekiler, restorasyon çalışmaları devam eden Telmossos Antik Tiyatrosu'nda ve Ölüdeniz beldesindeki yamaç paraşütü merkezi Babadağ'da incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA