Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Adıyaman'da

ADIYAMAN - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde tüm illerimizi üniversitelere ve kampüslere kavuşturdu" dedi.

Kılıç, Adıyaman Valiliğine yaptığı ziyarette, bölgeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. AK Parti döneminde Adıyaman'dan hiçbir olumsuz durumun gelmediğini ifade eden Kılıç, kentin son yıllarda önemli aşama gösterdiğini anlattı.

Adıyaman Üniversitesinin 2006'da kurulduğunu anımsatan Kılıç, şunları kaydetti:

"Adıyaman Üniversitesi, üniversitesi olmayan tüm illerimize yönelik Türkiye genelinde uygulanan bir Recep Tayyip Erdoğan projesidir. AK Parti, Başbakan Recep Erdoğan'ın önderliğinde tüm illerimizi üniversitelere ve kampüslere kavuşturdu. Bu güzel şehrimiz de bu konuda hem çok şanslı hem de fırsatı çok iyi kullandı. Bu süre içerisinde 15 bini aşkın öğrenci sayısına ulaştı. Bu rakama ulaşılması önemli bir başarıdır."

Ziyarete, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner ve Salih Fırat da eşlik etti.

Bu arada, Bakan Kılıç, AK Parti İl Gençlik Kollarınca hazırlanan "AK Nezaket" ve "El Freni Değil Ya Sabır Çek" projelerine destek olmak amacıyla, Adıyaman Belediyesine kendi kullandığı otomobille gitti.

Kaynak: AA