Alaşehir Emniyet Müdürü İçin İmza Kampanyası
Alaşehir'de yaklaşık bir buçuk yıldır görev yapan Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı'nın Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevine atanması, ilçede üzüntü yarattı.

Bir grup Alaşehirli Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı'nın görev yaptığı yaklaşık bir buçuk yıl içerisinde halkla bütünleştiği, iyi ilişkiler kurduğu, halkın sevgisini ve saygısını kazandığını, adil ve dürüst davrandığını, ilçenin asayiş ve trafik açısından büyük bir ilerleme gösterdiğini, ilçede işlenen suçlarda büyük oranlarda düşme yaşandığını, Alaşehir'de kalması gerektiğini dile getiren Alaşehirliler Sevgi Yolu, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde değişik yerlerde imza stantları kurarak, Mehmet Taşcı’nın kalması yönünde imza kampanyası başlattılar.
İmza kampanyasını başlatanlar adına konuşan Rüştü İstemihan’’Biz emniyet müdürümüzün ilçemizde çok kısa zamanda çok iyi çalışmalar yaptığını biliyoruz. Bu imza kampanyasını bir ekip olarak başlattık. Ömer Tosun, Savaş Balcı gibi arkadaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Toplanan imzaları İçişleri bakanlığı, Manisa Valisi ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edeceğiz. Yetkilerden isteğimiz Emniyet Müdürümüz yerinde kalsın. Başlattığımız imza kampanyasının ses getireceğini ummaktayız.’’dedi.
