Yıllardır Çile Çeken Engelliye Başkan Uygur Sahip Çıktı

Torbalı’ya bağlı Atalan’da yaşayan bedensel engelli kızın çilesi Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ile görüşünce sona erdi.

Yıllardır Çile Çeken Engelliye Başkan Uygur Sahip Çıktı
Doğuştan fiziksel engelli olan ve tekerlekli sandalye kullanan 13 yaşındaki Hatice Denizci, Atalan 602 nolu Sokak’ta bulunan evinin önünde çukurlar vardı. Bu yüzden tek başına dışarı çıkamayan Denizci, adeta eve hapsoldu. Geçtiğimiz haftalarda Torbalı Belediyesi’nin yaptığı engelsiz yaşam parkının açılışına katılan Hatice, burada Belediye Başkanı İsmail Uygur ile görüşme fırsatı yakaladı.
Evinde yaşadığı sıkıntıyı dile getiren Hatice, Başkan Uygur’dan yardım istedi. Önceki gün Atalan’a giden belediye ekipleri, Hatice’nin oturduğu evin yollarını yaptı. Mutluluğunu dile getiren Hatice, “Yıllardır evden tek başıma çıkamıyordum. Yol çok bozuktu, ayrıca çukur da vardı. Daha önce bir kez o çukura düşmüştüm. Açılışa katıldığım gün Başkanımıza konuyu an lattım. Çözeceğini söyledi.

Aradan birkaç gün geçtikten sonra gelip yolumu yaptılar. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Hatice’nin bakımını üstlenen babaannesi Teyfide Denizci ise torununun mutlu olduğunu dile getirerek, “Ona bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA