Zeki Bilgin Esnaf Odası Başkanlığı’na Aday

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde Müteahhitlik ve Emlakçılık yapan Zeki Bilgin, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Zeki Bilgin Esnaf Odası Başkanlığı’na Aday
Bilgin, İlçedeki Esma Sultan Kafe’de esnaf ve vatandaşlara yönelik düzenlediği yemekte aday olduğunu açıkladı ve geleceğe dönük projelerini anlattı.

Esnaf ve sanatkarların haklarını korumak, onlara en iyi hizmeti vermek için aday olduğunu ifade eden Bilgin, “Bu uğurda ben elimi değil, gövdemi taşın altına koymaya hazırım” dedi.

Önümüzdeki yılın ilk aylarında yapılacak seçim için “Saruhanlı’da dönüşüm, Esnaf Odası’nda değişim” sloganıyla yola çıktığını dile getiren Bilgin, şöyle konuştu:
“Esnaf ve Sanatkarlar yükümüz değil, gücümüz olmalı diyen, vizyon sahibi, temsil edebilirlik, her platformda Saruhanlı’yı Esnaf Odası’nı gündeme taşıyabilecek, her üyenin derdini dinleyecek ve buna çözüm bulacak bir yönetim anlayışını hakim kılmak için adayım. Ben buradan tüm esnaf kardeşlerime ‘yağmurda birlikte ıslanalım ama güneşi de birlikte yaşayalım’ diyorum.”
Zeki Bilgin’in projeleri arasında kreş açılması, Esnaf Sanatkarlar Yardımlaşma Sandığı kurulması, hukuk danışmanı bulundurulması, öğrenci yurdu yapılması, özel hastaneler ile esnafa özel indirim anlaşması, sanayi sitesine hamam ve tuvalet kazandırılması, ahilik haftası kutlamalarının bayram havasında kutlanması konuları yer alıyor.

Yemeğe, esnaf ve vatandaşların yanı sıra CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, Belediye Meclisi üyeleri Murat Avcı, Hüseyin Çelik ve Yaşar Karabulut, Atatürk Mahallesi Muhtarı Mehmet Dağdeviren, CHP Eski İlçe Başkanlarından Nedim Nehir ve CHP Saruhanlı Belediye Başkan aday adayı Kazım Güler de katıldı.

Kaynak: İHA