Yenimahalle’de İftar Çadırları Tam Not Aldı
Yenimahalle Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında ilçenin 3 ayrı noktasına kurduğu iftar çadırlarında ilk gün bin 500 kişiye sıcak yemek dağıttı.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in ilk gününde Yenimahalle Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırı doldu taştı. İftar çadırına saatler öncesinden gelen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruklarda bekleyen vatandaşlar Yayla çorbası, et yemeği, makarna ve tulumba tatlısından oluşan mönüye birlikte kaşık salladı. Birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Yenimahalle’de kurulan çadırda oruçlarını açan vatandaşları Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Müslüm Ertekin, CHP İlçe Başkanı Ali Buçan, belediye meclis üyeleri de yalnız bırakmadı.
İftar sonrası Batıkent Atapark önünde kurulan şenlik alanını ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelen Yaşar, “Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Yenimahalle’de, Ramazan ayının anlamını ve güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz. Kurmuş olduğumuz iftar çadırı ile vatandaşlarımızla orucumuzu birlikte açıyor, bir tas sıcak çorbayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayının ülkemize; barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
