Muhtardan Tayini Çıkan Komutanlara Teşekkür

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı ilçeden tayini çıkana komutanlara teşekkür plaketi takdim etti
Alaplı’da başarılı çalışmalar ve operasyonlara imza atan ve tayini çıkan ilçe Jandarma Komutanlığında görevi Jandarma Astsubay Çavuş Taner Gültekin ve Jandarma Uzman Çavuş Sefa Yıldırım’a ilçe köylerinin asayiş ve güvenliğini sağlamak noktasında yaptıkları çalışmalardan dolayı Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Muhtardan Tayini Çıkan Komutanlara Teşekkür
Alaplı Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, “Her iki komutanımızda köyümüzde ve diğer köylerde asayiş ve güvenliğini sağlamak noktasında başarılı çalışmalara ve operasyonlara imza atmışlardır. Kendilerini ilçemizde görev yaptıkları sürece köylerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Onları unutmayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı Jandarma Astsubay Çavuş Taner Gültekin ve Jandarma Uzman Çavuş Sefa Yıldırım’a teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan Jandarma Astsubay Çavuş Taner Gültekin’in Hakkari Jandarma özel Hareket Taburuna, Jandarma Uzman Çavuş Sefa Yıldırım’ın ise Adıyaman İl Merkez Jandarma Komutanlığına tayinlerinin çıktığı belirtildi.
Kaynak: İHA