CHP’li Kadınlar Çapaklı Kadınlarla Buluştu

Yaptığı köy ziyaretleri ile sürekli gündeme gelen CHP İlçe Örgütü, önceki gün de Çapaklı kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

CHP’li Kadınlar Çapaklı Kadınlarla Buluştu
CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve CHP’li kadınlar, Çapaklı kadınlarla bir araya gelip, sorunlarını dinlediler

Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman köylünün yanında olduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, “Köylü vatandaşlarımızın hükümete karşı ciddi tepkileri var. Özellikle AKP’nin yanlış tarım ve köylü politikaları, köylerde yaşanmaz hale getirdi. Tarımda dışa bağımlı bir ülkede köylü ayakta duramaz. Üreticinin cezalandırıldığı bir sistemde, köylü vatandaşımız yaşamını devam ettiremez” şeklinde konuştu.

KADINLAR, İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ İLETTİ
Çapaklı köylü kadınlar da CHP’nin bu ziyaretinden dolayı CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar’a teşekkür ettiler. Çapaklı kadınlar başta sağlık ve tarım olmak üzere bir çok konuda şikayetlerini dile getirdiler. Çapaklı kadınların belediyeden de talepleri vardı. Akpınar kendisine iletilen tüm sorunları not aldı ve yakından ilgileneceğini belirtti.

“KADINLARIMIZI ÜRETEN TOPLUMUN PARÇASI YAPACAĞIZ”
Kadına değer vermeyen bir toplumun ayakta kalmasının mümkün olmadığını belirten CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, “Toplumu kadınlarımız ayakta tutar. Onları yok sayarak, onlara değer vermeyerek hiçbir yere varamayız. Biz kadınlarımızı üreten toplumun bir parçası haline getirmek istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu mücadelemizi bundan sonra da devam ettireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA