Olimpiyat Öğrencilerinden Köktaş'a Ziyaret

“11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları” dolayısıyla Samsun’a gelen öğrencilerden bir grubu AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı ziyaret etti.

Olimpiyat Öğrencilerinden Köktaş'a Ziyaret
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliği kapsamında Samsun'a gelen öğrencilerden bir grubunu makamında kabul etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette öğrenciler Samsun'u çok beğendiklerini ve geçtiğimiz akşam yapılan programa Samsun halkının gösterdiği büyük ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiklerini söyledi.

Kendisinin de eşi Nimet Köktaş ile birlikte programa katıldığını birbirinden güzel şarkı ve oyunları beğenerek izlediklerini dile getiren Başkan Fuat Köktaş da, "Sizlerin sayesinde şölen havasında geçen programda şarkı, oyunların ötesinde, en önemlisi birlikte yaşama kültürünün en somut örneğini yaşadık. Sizleri takdir ediyorum. Yaptıklarınız ile mutlu olduk, gurur duyduk. Farklı coğrafyalardan, renklerden, dinlerden olan siz gençler barışın ve sevginin dili olan Türkçe ile bunu tüm dünyaya sergiliyorsunuz. Bu anlamda ülkelerinden binlerce kilometre uzakta çok fedakar çalışmalar sergileyen öğretmenlerimize, çalışanlarına ve Türk okullarına destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: İHA