Gaziler ve Şehit Yakınları Beypazarı'nı Gezdi

ANKARA - Kastamonu Harp malulü Geziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri Beypazarı ilçesine gezi düzenledi.


Kastamonu Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Berat Satıoğlu ve beraberindeki gaziler ve üyelerinden oluşan 25 kişilik bir gurupla Beypazarı'nı gezdi.

Beypazarı ilçesinin hıdırlık tepesini ziyaret eden misafirlere ardından ilçenin diğer tarihi ve turistik yerlerlerini gezdi.

Kastamonu Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanı Berat Satıoğlu, Beypazarı ilçesi gezisi sırasında, ilçenin bazı semtlerinde şehitlerin isimlerinin park ve bahçelerde yaşatıldığını gördüklerini belirterek, '' bu bizim çok hoşumuza gitti. Bu nedenle de şehitlerin ve gazilerin isimlerinin yaşatılması dolayısıyla Belediye yetkililerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Beypazarı ilçesi gerçekten çok hoşumuza gitti. Bu nedenle 500 dolayında üyemiz bulunuyor. Zaman zaman bu tür geziler düzenleyerek Beypazarı ilçesine getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Şehit yakınları ve Gazilere iş yerinde ücretsiz servis sunan konak işletme sahibi mevaların Konağı işletmesi sahibi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Türkoğlu ve eşi Ayşe Türkoğlu'na teşekkürlerini sunduğunu belirten Satıoğlu, "Şehit yakınları ve Gazilerimizle bize konaklarında ikramda bulundular. Gerçekten çok sevindik" dedi.

Kaynak: AA