Artan, Ldp İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Liberal Demokrat Parti (LDP) Eskişehir İl Başkanı Önder Artan, 7 haziran tarihinde yapılacak il başkanlığı seçimi için adaylığını açıkladı.

Artan, Ldp İl Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı
Bir senedir yürüttüğü il başkanlığı görevinde zor günler geçirdiğini belirten Artan, bu süre zarfında liberalizmi halka anlatmak için çok çalıştığını kaydetti.

Geçen süre boyunca partiye olumlu yönde katkı yaptığını anlatan Artan, şöyle konuştu: “Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdim. 2007 yılında genel seçimlerde bağımsız milletvekili aday adayı oldum. O dönem yaş sınırına takıldığım için aday olamadım. 2011 yılında Liberal Demokrat Parti’ye üye oldum. 2012 Mayıs ayında eski il başkanımız Muhterem Siviş’in MYK Üyeliğine atanmasıyla yetki ile il başkanlığı görevine getirildim." Bir senedir yürüttüğü il başkanlığı görevinde zor günleri olduğunu anlatan Artan, şunları söyledi: "Bu süreçte bana desteğini esirgemeyen MYK üyemiz Muhterem Siviş’e, Genel Başkanımız Cem Toker’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bir sene boyunca Eskişehir’de liberalizmi halkımıza anlatmak için çok çalıştım. Eskişehir’de üye sayımızı yüzde 400 artırdım. Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerimizin kongrelerini yaptık. Eskişehir’de yerel sorunlarla ilgili birçok konuya değindim. En son eski stadın yerine kent meydanı yapılsın görüşünü basınımız aracılığıyla yetkililere ilettim. Eskişehir için yapacak birçok projelerimiz var. 7 Temmuz 2013 Pazar günü saat 13.00’de Taşbaşı Kültür Merkezi’nde yapılacak il kongremiz için il başkan adaylığımı açıklıyorum. Tüm Eskişehir halkımızı kongremize davet ediyorum. Partimiz ve Eskişehir için hayırlı olmasını diliyorum.”
Kaynak: İHA