Ak Parti İl Başkanı Köse, İbradı İlçesini Ziyaret Etti

Antalya - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir" dedi.

Köse, İbradı Teşkilatının mayıs ayı danışma toplantısına katıldı.

İlçe teşkilatı, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve partililerle bir araya gelen Köse, toplantıda ilçe teşkilatının taleplerini dinleyerek, sorunları anında yetkililere iletti. Köse ve partililer daha sonra İbradı Orman İşletme Şefliği, Belediye Başkanlığı, yeni binasında hizmete başlayan Hükümet Konağı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Köse, ziyareti sırasında polis memuru Emre Aktamar ile Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Mengwen Xie'nin nikah şahidi oldu.

İbradı ilçesine bağlı Ormana beldesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Üzümdere ve Ürünlü köylerini ziyaret eden Köse, köy meydanlarında yaptığı konuşmalarda, AK Parti iktidarı döneminde İbradı'ya bir çok hizmet yapıldığını anlattı.

Hizmet üretmek için çalıştıklarını belirten Köse, "Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Sorunları da yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman, daha sağlıklı sonuçlara ulaşıyoruz. Siz isteyin biz yapmaya hazırız" dedi.

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili yöneltilen soru üzerine, mahalleye dönüşen belde ve köylere daha fazla hizmet gideceğini vurgulayan Köse, şöyle konuştu:

"Eskisinden çok daha fazla kaynak ve yatırım olacak. Köylerimizin küçük bütçelerle yapmaya çalıştığı işler, artık Yeni Büyükşehir Yasası ile belediyeler tarafından yapılacak. Yol, su, çevre düzenlemesi, park-bahçe yapımı gibi bütün işler, belediyeler tarafından köylere hizmet olarak götürülecek. Köyleri mahalleye dönüştürülen vatandaşlarımızın geçmişten beri kullandığı mera, yaylak ve kışlak gibi yerlerdeki hakları korunacak."

İbradı, belde ve köylerde düzenlenen programlara, AK Parti İlçe Koordinatörleri Bilal Artan, Özgür Aksel, İl Genel Meclis Üyesi Mahir Boztepe, İlçe Başkanı Adem Kocaacar, Belediye Başkanı Muhammer Kaya ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA