Denizli'de "büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları"

DENİZLİ - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir belediyesi kapsamına alınmasıyla Denizli'de hizmetlerin katlanacağını söyledi.

Zolan, "Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları" kapsamında Honaz'da ilçe kaymakamı Turgut Gülen ve belediye başkanı Turgut Devecioğlu'yla bir araya geldi, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda vatandaşlara büyükşehirin kazanımlarını anlattı.

Denizli'nin büyükşehir olmasıyla, il merkeziyle birlikte ilçelerin de önemli kazanımlar elde edeceğini ifade eden Zolan, şöyle konuştu:

"Artık, Denizli'de yaşayanlar hangi hizmeti alıyorsa ilçelerimizdeki insanlarımız da aynısını alacak. Herkes 3-5 yıl sonra iyi ki büyükşehir olduk diyecek. Honaz'ın bütün ihtiyaçlarını giderip hizmeti en üst seviyeye çıkaracağız. Büyükşehirle birlikte vatandaşlarımıza sunulan hizmetler katlanacak. Burada hizmeti hem Honaz Belediyesi hem de Denizli Belediyesi verecek. En çok hizmeti ise köyler alacak. Eskiden sadece İl Özel İdaresi kaynakları ile hizmet alan köylerimiz yasa ile birlikte ilçe ve büyükşehir belediyesinden hizmet alır hale gelecek."

Zolan, Kızılyer, Kocabaş, Kaklık beldeleri ile Dereçiftlik, Aşagıdağdere, Sapaca ve Yokuşbaşı köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Kaynak: AA