Bakan Şahin'den Ak Parti Manisa İl Başkanlığı'na Ziyaret

AK Parti İl Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Şu anda son yaşanan olaylarda gördüğünüz gibi birilerinin oyununu bozacak olan da halkımız ve teşkilatlarımız.

Bakan Şahin'den Ak Parti Manisa İl Başkanlığı'na Ziyaret
Birilerinin küresel oyunculuğunu, kendi içinde yaptığı toplum mühendisliğini milletin mühendisliğine dönüştürecek olan da halkımız ve teşkilatımız" dedi.

Bir dizi program için Manisa'ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Şahin'e AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ve Uğur Aydemir eşlik etti. Bakan Şahin burada yaptığı konuşmasında sınava hazır olduklarını belirterek, "Biz sınav akşamı sınava çalışacak bir takım değiliz. Bir sınav bittiği zaman öbür sınava hemen çalışmaya başlıyoruz. Bizim sınavımız ise sandık. Sandık neden önemli? Demokrasilerde sonuç almak için çok önemli. Çünkü ileri demokrasi daha özgür bir Türkiye, daha kalkınmış bir Türkiye'de hamdolsun oturmuş bir sandık rejimimiz var. 5-6 saat sonra sonucu alan bir ülkeyiz. Milletin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanan bir anlayıştan geliyoruz. 10 yıllardır 100 yıllardır devam eden oturmuş bir yapımız var. O yüzden sandıkta milletin feraseti, sağduyusu çok önemli. Ben 10 yıllık siyasi hayatımda gördüm ki bu memleket ne zaman bir kör düğüme girse, ne zaman eyvah ne olduk dediyse, bu kördüğümü milletin feraseti ve sağduyusu çözdü. Sandıkla, referandumla çözdü. O yüzden biz hiçbir zaman sandıktan korkmadık" ifadelerini kullandı.

"OYUNU HALKIMIZ BOZACAK"
Bakan Şahin son dönemde meydana gelen Gezi Parkı protestolarına da değindi. Şahin, şöyle konuştu: "Gönül birlikteliği duygusunu kaybetmediğimiz sürece bütün başarılar bizim. Bir olup kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla takımın bir parçası olup, bu takımı güçlü çalıştırmak bizim en büyük hedefimiz olması gerekiyor. Teşkilatımız her yönden dimdik ayakta, hedefe kilitlenmiş. Şu anda son yaşanan olaylarda gördüğünüz gibi birilerinin oyununu bozacak olan da halkımız ve teşkilatlarımız. Birilerinin küresel oyunculuğunu, kendi içinde yaptığı toplum mühendisliğini milletin mühendisliğine dönüştürecek olan da halkımız ve teşkilatımız."
Kaynak: İHA