Köprübaşı Mhp İlçe Başkanı Basın Açıklaması Yaptı

Köprübaşı MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem, "Kuşkuların korkulara, şüphelerin şikayetlere, şaibelerin şok edici hadiselere dönüş gösterdiği bir dönemden geçiyoruz.

Köprübaşı Mhp İlçe Başkanı Basın Açıklaması Yaptı
Türkiye’nin temel meselelerinin konuşulmadığı, hak ettiği alakayı göremediği bir süreçte bulunuyoruz" dedi.

Sanal sorunlarla halkın gerçek gündeminin perdelendiğini öne süren Erdem, "Parti olarak bu olumsuzlukların farkındayız ve bu nedenle de sorunlar karşısındaki görüş ve önerilerimizi aziz milletimizle paylaşmayı görev biliyoruz. Sultanlar, tek adamlar, şahlar ve bir tek kişi etrafından dönen rejim ve devlet sistemleri güç bela ayakta dursa da, henüz tamamıyla bitmemiştir. Ne var ki, Başbakan Erdoğan’ın bunların hiçbirinden gerekli hisseyi almadığı, alamadığı anlaşılmaktadır. Kendisi otoriter arzuların büyüsüne kapılmıştır. Yıllardan beridir Türkiye’de; dışlamanın, ötekileştirmenin ve yabancılaştırmanın tüm örnekleri Başbakan ve hükümeti aracılığıyla yaşatılmıştır" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem, şöyle devam etti: "Gelişmelerden anlaşıldığı kadarıyla, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeminde çiftçi, esnaf, emekli ve dar gelirli, memur, işsiz gençler yok. Kısacası halk yok. Bu gün, kırsal kesimleriyle birlikte yaklaşık oniki bin nüfusa sahip Köprübaşı İlçemizde, çiftçilerimizin ve esnafımızın hemen hemen hepsi bankalara ve kooperatiflere borçlu. Bunların çoğunluğu hacizli. Çoluk çocuğuyla beraber tabiri caiz ise 7 gün 24 saat, +40 derece sıcak altında çalışan çiftçilerimizin ürettikleri para etmiyor. Son on yıldır tarım girdileri (Mazot, gübre, ilaç vb) yüzde 500 artarken, ürettikleri ürünler yerinde saymaktadır. Kahvehanelerde 50 kuruş olan bir bardak çayı bile, ya çilek, ya zeytin ya da tütün mevsiminde ödemek üzere borç hanesine yazdırılmaktadır."
Erdem, "Yaklaşan mübarek Ramazan ayının aziz milletimize ve İslam dünyasına huzur, bereket ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA