Erzurum Valisi Altıparmak'dan Açıklama

ERZURUM - Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, "Biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. İşlerimiz birbirini tamamlayan işlerdir. Dolayısıyla herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir" dedi.

Kentte görev yapan kurum ve kuruluşların müdürleriyle polisevinde bir araya gelen Altıparmak, yaptığı konuşmada, görev süresinin önemli olmadığını, kalınan süre içerisinde o sürenin nasıl kullanıldığının ve önceki görev yapanlardan farklı nelerin yapıldığının önemli olduğunu ifade etti.

Hükümetin kendisini orkestra şefi olarak görevlendirdiğini belirten Altıparmak, işleri en güzel yapmanın yolunun sadece kendisinin kişisel gayretiyle değil, kurum müdürleriyle ve onların altındaki çalışanlarla mümkün olabileceğini vurguladı.

Bütün kurumların kendileriyle ilgili işleri hızla yapmak durumunda olduğuna dikkati çeken Altıparmak, şunları kaydetti:

"Her çalıştığım yerde ayda bir kez birim amirleriyle bir araya geliyoruz. Bazılarınız her ne kadar sık sık karşılaşıyor olsanız bile, eminim bir çoğunuz çok nadiren bir araya geliyorsunuz. Şunu bilmemiz lazım ki biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. İşlerimiz birbirini tamamlayan işlerdir. Dolayısıyla herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir. Bütün kurumlar kendileriyle ilgili işlerde yardımcı olmak ve işleri hızlı yapmak durumundadır. Biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. İşlerimiz birbirini tamamlayan işlerdir. Dolayısıyla herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir."

Kaynak: AA