Eski İçişleri Bakanı Aksu Açıklaması

DİYARBAKIR - Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, partisinin engelliler alanında çok büyük hizmetleri olduğunu söyledi.

İstanbul Milletvekili Aksu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri ve Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç ile Yenişehir ilçesinde bulunan Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi'nin tekerlekli sandalye dağıtım törenine katıldı.

Aksu, AK Parti'nin her alanda olduğu gibi engelliler alanında da çok büyük hizmetleri olduğunu söyledi.

Aksu, engelli bir yavruya bakmanın çok zor bir iş olduğunu ifade ederek, "Bir de bunun maddi tarafı var, hükumet olarak bir çok imkan yarattık ve AK Parti, engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırarak, normal hayata intibakını sağlamıştır" şeklinde konuştu.

Aksu, şöyle konuştu:

"Bizim genel merkezimizde engelli vatandaşlarımız için girişte, asansörde, koridorlarda yürüyüş bantları yapıldı. Sadece genel merkez ile de kalınmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok semtte kaldırımlarda engelli vatandaşlarımız için yürüme bantları yapıldı. Bunun gibi bizler kamuda çalışan engellilerin sayısını artırdık. Biz elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. AK Parti iktidarları inşallah daha iyisini yapacaktır."

Uluslararası Engelliler Vakfı Diyarbakır Şubesi Başkanı Erdal Satılış ise topladıkları mavi kapaklarla 22 tekerlekli sandalye dağıttıklarını, bugüne kadar da 215 tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirtti.

Tekerlekli sandalyelerin dağıtımının ardından Aksu, İŞKUR ile Uluslarası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi'nin engelliler için ortakalaşa açtığı Bilgisayarlı Muhasebe Kursu'nu tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA