Nezaket Emine Atasoy İzka Kalkınma Kurulu Başkanlığına Aday

İZKA Kalkınma Kurulu 25 Haziran 2013 Salı günü yeni Başkanını seçmek üzere toplanıyor.

25 Haziranda yapılacak olan Genel Kurulda Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Genel Başkanı sıfatı ile İZKA Kalkınma Kurulu üyeliğine seçilen Sayın Nezaket Emine Atasoy başkan adaylığını resmen açıkladı.

31 Mayıs 2013 tarihli 28663 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma kurulu üyeleri yeniden belirlendi. İZKA kalkınma Kurulu üyeleri 4 yıl boyunca görev yapacağı belirtilirken, İzmir şehrinin sosyo-ekonomik kalkınması için önemli bir misyona sahip olan İZKA kalkınma kurulu, İzmir’in EXPO 2020 Adaylığı süresince büyük bir görev üstlenmiş olacak.

İZKA Kalkınma Kurulu Başkanlığına adaylığını bugün itibari ile açıklayan Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Nezaket Emine Atasoy “ Daha güzel bir İzmir, daha kalkınmış bir İzmir için İZKA’ nın daha başarılı bir kurum olması için başkanlığa aday oldum” dedi.

Atasoylar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı sıfatı ile iş dünyasında başarılı ve üretken olan Nezaket Emine Atasoy, aynı zamanda Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu ve Türkiye Konfederasyonlar Genel Başkanı sıfatı ile de sivil toplum alanında da aktif bir şekilde Topluma hizmetlerini sürdürmektedir.
Kaynak: İHA