İnci, Özbekistan Gezisi Hakkında Bilgi Verdi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İnci, Özbekistan Gezisi Hakkında Bilgi Verdi
Toplantıda, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Özbekistan’a yaptığı gezi hakkında bilgi vererek, yeni yapılacak projeler hakkında bilgilendirdi.
Birlik Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığındaki toplantıda, birlik tarafından yapılan etkinlikler ve ziyaretlerin sunumu yapıldı, üyelik talepleri değerlendirildi. Bazı üyelik talepleri onaylandı. Teklif edilen proje ve faaliyetler hakkında kararlar alındı.

Toplantıda, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısı ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Özbekistan’a yaptığı gezi hakkında bilgi vererek, yeni yapılacak projeler hakkında bilgilendirdi. Birlik Başkanı Karaosmanoğlu Mardin Belediyesi yetkilileri ve katılımcılar için Büyükşehirler Yasasının avantajlarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Mardin Belediyesi Başkanı Beşir Ayanoğlu toplantıların sonunda Birlik Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine Mardin’in tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. Kırklar Kilisesi, Hatuniye Medresesi, Kasımiye Medresesi, Sabancı Kültür Müzesi ve Deyruzzaferan Manastırını gezen heyete Erdoba Elegance Otelde Mardin Valisi tarafından bir akşam yemeği verdi.
Kaynak: İHA