Mhp Lideri Bahçeli, Kırıkkale’de Nikah Şahidi Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ ile Pınar Elitok'un Kırıkkale’de düzenlen düğün törenine katıldı.

Mhp Lideri Bahçeli, Kırıkkale’de Nikah Şahidi Oldu
Bahçeli genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.
Bahçeli, Kırıkkale Makine Kimya ve Kimya Endüstrisi Düğün Salonu'nda, hayatını Pınar Elitok ile birleştiren Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Turgay Baştuğ’un düğün törenine katılarak nikah şahitliği yaptı. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıydığı nikah töreninde Bahçeli genç çifte ömür boyu mutluluklar evlilik cüzdanını geline verdi ve düğün hediyesi olarak altın bilezik taktı.

Düğün öncesinde partisinin il başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Bahçeli, Kırıkkale'de olmaktan mutlu olduğunu, Kırıkkale'yi alıncaya kadar kente geleceklerini söyledi.

Kırıkkale ziyaretine Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra, Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş da katıldı.

Kaynak: İHA