Belediyeden Belde ve Köylere Temizlik Hizmeti

MANİSA - Manisa Belediyesi, merkeze bağlı köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalara başladı.

Büyükşehir yasası kapsamında hizmet ağını genişleten Manisa Belediyesi, köy ve beldelerin çöp konteyneri ihtiyacına yönelik yürütülen çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında, merkeze bağlı Tepecik, Tilki Süleymaniye, Karayenice, Halıtlı, Kalemli, Sancaklıçeşmebaşı, Yukarı Çobanisa, Karaoğlanlı ve Yeşilköy muhtarlıklarına çöp konteynerlerinin teslimi yapıldı.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'yı belde ve köyleriyle birlikte düzenli, temiz ve sağlıklı bir kent haline getirebilmenin çabası içerisinde olduklarını belirterek, eski çöp konteynerlerini yenileriyle değiştirdiklerini, ihtiyaç duyulan noktalara da takviyelerde bulunduklarını söyledi.

Her belde ve köye de eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Ergün, şunları söyledi:

"Halkımızın talepleri doğrultusunda yaptığımız tespitler, merkeze yakın köy ve beldelerimizin çöp konteyneri ihtiyacının olduğunu gösterdi. Bizler de belediye şantiyemizde bulunan 2 bin yeni çöp konteynerinin belde ve köylere sevkine başladık. İlk etapta 9 belde ve köyümüze 153 adet konteyner teslim ettik. Yaz mevsimine girerken, sağlıklı mahalleler oluşturmak amacıyla dağıtımını yaptığımız konteynerlerin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum"

Kaynak: AA