İlköğretim Öğrencilerinden Mezuniyet Gecesi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 2012-2013 eğiti-öğretim yılında mezun olan Plevne ilköğretim Okulu öğrencileri için tören düzenlendi.

İlköğretim Öğrencilerinden Mezuniyet Gecesi
Okul Müdürü Kemalettin Kocaoğlu, tüm mezun olan öğrencilere geriye kalan yaşamlarında başarılar diledi. Kocaoğlu Türkiye genelinde Çanakkale Destanı ile ilgili kompozisyon yarışmasında dördüncülük kazanan Seda Didem Şahin’e teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Türk Patent Enstitüsü tarafından düzenlenen "Şimdi Düşünme Zamanı" projesi kapsamında yapılan ulusal yarışmada Çanakkale’yi başarıyla temsil eden Plevne İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencisi Özay Tuncay’ı da unutmayan Kocaoğlu, okul bünyesinde başarıyı her alanda yakaladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Düzenlenen gecede 33 yıllık öğretmenlik hayatına son noktayı koyan Plevne İlköğretim Okulu eğitimcilerinden Abdullah Dindar’a onur plaketi takdim edildi. Öğretmen Abdullah Dindar zamanın su misali akıp geçtiğini emekli olunca fark ettiklerini belirterek, yaşanan duyguları anlatabilmenin tarifi olmadığının altını çizdi. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında okulda ilk üçe giren öğrenciler arasında Begüm Şengül birinci olurken, Seda Didem Şahin ikinci, Nurdan Aktaş ise okul üçüncüsü oldu. Öğrencilerin sunduğu etkinliklerin ardından program sona erdi.
Kaynak: İHA