Üniversiteyi Başarıyla Temsil Eden Öğrenciler Unutulmadı

Üniversiteler arasında düzenlenen spor ve kültür etkinliklerinde Bayburt Üniversitesini başarıyla temsil eden öğrencilere, düzenlenen törenle madalya plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Üniversiteyi Başarıyla Temsil Eden Öğrenciler Unutulmadı
Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Kampüsü Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda düzenlenen törende 2012-2013 yılında Bayburt Üniversitesini spor ve kültür etkinliklerinde temsil eden öğrencilere madalya, plaket ve belgeleri, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Aras Ünsal, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Nazmi Karabulut ile İİBF Öğretim Üyesi Nurullah Kaya tarafından verildi.

Törende bir konuşma yapan Rektör Coşkun, yarışma ve müsabakalarda önemli olanın madalya kazanmak değil, adanmışlık duygusuyla mücadele etmek olduğunu belirterek, “Hepinizin canı gönülden mücadele ettiğini ve Bayburt Üniversitesini en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyorum. Ancak alışılmış bir durum var o da şu; dereceye girenlere ayrıca bir ödül takdim edilir. Üniversitemizin adını değişik platformlarda duyurdunuz, inşallah bundan sonraki yıllarda bu azminiz ve gayretiniz daha da artarak devam edecek; bizler de ihtiyaç duyduğunuz ne varsa onları temin etmeye çalışacağız. Gerek çalıştırıcılarınız gerekse sizler üniversitemizin değişik spor dallarında ismini yüceltmeye devam edeceksiniz. Bu beklentimizi de buradan belirterek hepinizi tekrar tebrik ediyorum.” dedi.

Bayburt Üniversitesini temsil eden öğrencilere madalya, plaket ve teşekkür belgelerinin verildiği tören, düzenlenen kokteylle sona erdi.
Kaynak: İHA