Niğde ve Aksaray İl Genel Meclisinden, Akdoğan'a Ziyaret

Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit ve Aksaray İl Genel Meclisi Başkanı Özkan Doygun, meclis üyeleri ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan-ı ziyaret etti.

Niğde Belediye Meclis Salonunda bir araya gelen Niğde ve Aksaray İl Genel Meclis üyelerine, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen eşlik etti.

Akdoğan önceki dönemlerde 10 yıl süreyle İl Genel Meclis Üyeliği yaptığını belirterek şunları söyledi:

"Aksaray bizim kardeş ilimiz. Beraber çalışıyoruz, beraber istişare yapıyoruz. Meclis Başkanımızla hem Ahiler Kalkınma Ajansında, hem İl Genel Meclislerinde birlikteliğimiz var. Bu birliktelik güzel bir şey diye düşünüyorum. Güzel bir ahenk var, bir birlik var bu birliktelikte tesis edilmesinde büyük emeği var. Bu tarihte benim bildiğim bir ilk. Bu bölgede bir ilin il genel meclis üyeleri bir ile komple gidip ziyaret etmesi hakikaten bir ilk. Daha önce böyle bir şey olmamıştı, bu havzada iller arasında bu şekilde toplu bir ziyaret olayı olmamıştı. Güzel bir ziyaret oldu bunun hakikaten birliktelik noktasında katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bunu sağlayan İl Genel Meclis Başkanlarımızın her ikisine de teşekkür ediyorum."

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Özkan Doygun ise "Amacımız ortak paydada buluşmak Niğde İl Genel Meclis Üyesi ile il genel meclis üyesinin çalışma şekillerini çalışma sistemlerini öğrenmek bu ziyaretteki amacımız. Birlikten güç doğar, hepimiz aileyiz hepimiz kardeşiz bu konuda da inşallah ortak paydayı bulacağımıza inanıyoruz" dedi

Ziyaretin ardından Akdoğan, Doygun'a Niğde tablosu hediye etti.

Muhabir: Murat Kaya

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA